• Winkelwagen
    0 Product(en) € 0,00
    • 0 Product(en) € 0,00
DJI MAVIC PRO DRONE WITH 4K  HD CAMERA
DJI MAVIC PRO DRONE WITH 4K HD CAMERA

DJI MAVIC PRO DRONE WITH 4K HD CAMERA

€ 1000,00
€ 749,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

DJI Certified refurbished 3 maanden garantie 
Portable 4K camera drone met auto-follow en obstakel ontwijktechnologie.

• Merk: DJI

• Type: Mavic Pro

• Portable 4K camera drone

• Zeer compact en opvouwbaar design

• Auto-follow en obstakel ontwijk-technologie

• 3-assige gimbal technologie

• Krachtige vliegaccu

• Vliegtijd: 27 minuten

• 220V acculader

• 12V acculader

 

DJI Mavic is een portable drone uitgerust met 3-assige gimbal en 4K camera. De drone is uiterst compact en dankzij de inklapbare constructie nog kleiner te maken.

DJI Mavic
DJI Mavic is zes keer kleiner dan DJI’s Phantom 4 quadcopter. Ondanks het kleine formaat zit DJI Mavic vol met geavanceerde techniek. DJI’s portable drone beschikt over automatisch volgfuncties en obstakel-ontwijkingstechniek.

Frame
DJI Mavic heeft een compact frame met opvouwbare armen ontworpen om makkelijk mee te nemen. Het design in combinatie met de kleur geven de drone een stoere uitstraling.

Beginners & gevorderden
Dankzij de gebruiksvriendelijke bediening is deze drone geschikt voor beginners, maar de indrukwekkende prestatie strelen ook de vele eisen van gevorderden.

Verbeterd aandrijfsysteem
Ondanks het kleine formaat van 198 x 83 x 83 mm en gewicht van slechts 743 gram biedt DJI Mavic een uiterst stabiele vlucht. Dankzij een verbeterd aandrijfsysteem doet de portable drone nauwelijks onder voor de stabiliteit van de grote broer: DJI Phantom 4.

Motoren
De drone is uitgerust met 4 inklapbare armen, elk voorzien van een krachtige motor. In de speciale Sport Mode kan de kleine snelheidsduivel toch snelheden halen van maar liefst 65 kilometer per uur.

Propellers
Iedere motor is versierd met een opvouwbare 8.3 inch propeller. De propellers hebben ieder twee bladen en zijn ontworpen voor een maximaal resultaat van vliegduur ten opzichte van het accuverbruik van de motoren.

Zeer wendbaar
Dankzij het kleine frame in combinatie met de krachtige motoren, is de drone zeer wendbaar en behoren snelle manoeuvres tot het takenpakket van deze snelheidsduivel.

GPS
DJI Mavic is voorzien van Global Positioning System (GPS)-technologie. Dankzij GPS weet de drone zijn exacte positie en kan de drone exact terugkeren naar zijn vertrekpunt. Met een simpele druk op de knop zal DJI Mavic automatisch landen op de plek waar de quadcopter op steeg.

Visuele sensoren
Dankzij GPS-technologie kan de drone op een exacte positie blijven zweven. Ook heeft DJI Mavic voorwaartse en neerwaartse sensoren die ervoor zorgen dat de quadcopter ook indoor (of op plaatsen zonder GPS) met precisie in positie kan zweven.

Auto Follow
De drone heeft een ActiveTrack-modus waardoor de drone een bewegend object kan volgen.

Watch me
De drone heeft een Watch Me-modus waardoor de camera gericht blijft op een object. Ook al beweegt de drone in een richting de camera blijft gericht op ingestelde punt.

Obstakels ontwijken
De drone is uitgerust met ingenieuze obstakel-ontwijktechnologie. Via ingenieuze cameratechnologie is de drone in staat om zijn omgeving tot 15 meter afstand te verkennen en te reageren op (onverwachte) obstakels op de route. DJI Mavic zal proberen het obstakel te ontwijken of anders in stabiele positie blijven zweven om een botsing te voorkomen.

 

Vliegtijd
DJI Mavic wordt geleverd inclusief een oplaadbare 3830 mAh 11.4V 3S LiPo accu. Deze krachtige accu staat garant voor extra lang vliegplezier. Bij de juiste vliegomstandigheden staat de accu garant voor een vliegtijd van maximaal 27 minuten.

Extra accu
Wij adviseren altijd een extra accu te kopen voor uw drone. Door op locatie uw accu te verwisselen verdubbelt u uw vliegplezier eenvoudig.

Acculader
Via bijgeleverde acculader is de vliegaccu van de drone op te laden via het 220V stroomnet. Ga altijd zorgvuldig om met het opladen van de accu. Dit is niet alleen goed voor de levensduur van de accu, maar ook extra veilig. Laat een oplader met aangesloten accu nooit onbeheerd achter.

2.4Ghz Remote Controller
DJI Mavic wordt geleverd inclusief compacte afstandsbediening, oftwel de zender waarmee u de drone bedient. Via de 2.4Ghz frequentie stuurt de zender - Remote Controller - de instructies door naar de ontvanger op de drone.

Voeding Remote Controller
De afstandsbediening wordt gevoed door een ingebouwde 2970mAh LiPo accu. De afstandsbediening kan worden uitgebreid met een smartphone/ zodat u het display van uw smartphone kunt gebruiken voor het bekijken van vluchtgegevens of als monitor om de vlucht in First Person View (FPV) te bekijken.

OcuSync transmissie technologie
De afstandsbediening van Mavic is uitgerust met DJI’s OcuSync transmissie technologie, dat het mogelijk maakt videobeelden live (720p/1080p) te bekijken over een afstand tot maar liefst 7 km.

DJI Goggles
Dankzij de OcuSync transmissie technologie kunt u met behulp van DJI’s speciale FPV bril de camerabeelden in First Person View beleven. De bril is uitgerust met twee 1920 x 1080 schermen en biedt ondersteuning voor 1080p live videofeed.

Besturing via smartphone
Even een snel shot maken? DJI Mavic is ook eenvoudig te besturen via uw smartphone via ingebouwde WiFi verbinding.

Besturing via gebaren
DJI Mavic kan zelfs bestuurd worden wanneer u uw smartphone weglegt. U kunt Mavic namelijk opdrachten geven met behulp van gebaren.

Camera
DJI Mavic is uitgerust met een 4K Ultra HD camera.

Video
DJI Mavic registreert video in 4K Ultra High Definition beeldkwaliteit.

Foto
DJI Mavic maakt foto’s met een kwaliteit van 12 megapixel. Ook biedt Mavic zowel JPG als DNG/RAW ondersteuning.

Opslag
Opgenomen camerabeelden worden opgeslagen op een MicroSD geheugenkaart (max 64GB) en staan dus razendsnel op uw computer.

Gimbal
DJI Mavic maakt geen gebruik van elektronische beeldstabilisatie-technieken om te zorgen dat de beeldkwaliteit ook echt 4K blijft. Om stabiele beelden te creëren is Mavic uitgerust met een 3-assige gimbal. De gimbal zorgt ervoor de camera altijd in dezelfde positie blijft hangen, ook al beweegt de drone door verplaatsing of de wind.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze webwinkel  te vergemakkelijken en voorkeuren te onthouden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.